Achter de schermen #13

De zomerperiode is aangebroken! Dat is duidelijk te merken, want overal is het heerlijk rustig. Buiten, maar ook op social media en in de hele ‘blog wereld’. Eigenlijk komen er alleen maar zonnige vakantiefoto’s voorbij. Eerlijk gezegd vind ik zo een rustige tijd heerlijk. Even minder online en meer offline. Alles een beetje los durven laten.

Zelf ga ik pas in september een weekje op vakantie naar de zon, maar ik ga het zeker ook wat rustiger aan doen deze periode. Veel buiten zijn, sporten, afspreken met vrienden en hopelijk genieten van veel mooie, zomerse avonden. Kunnen we in september weer vol energie aan de slag!

Maar eerst nog een kijke achter de schermen met wat ik de laatste tijd allemaal gedaan heb. Leuke events, een interview, veel hummus, 3 dagen detoxen, een paar dagen naar Brussel en meer!

Achter de schermen

Nieuw; Feelgoodbyfood nieuwsbrief!

In september start ik met de Feelgoodbyfood nieuwsbrief! Wil jij geen artikel/recept missen en een mooi overzicht van de laatste recepten, artikelen en meer inspiratie in je mailbox?! Vul je mailadres in en schrijf je in!

Let op; er wordt een bevestigingsmail verstuurd naar je e-mailadres. Controleer de inbox- of spammap om je aanmelding te bevestigen.

[wysija_form id=”1″]

 

Salades maken op de kaasboerderij van Bettine

Een paar weken terug werd ik uitgenodigd op de kaasboerderij van Bettine. het was een mooie, zonnige dag. We kregen het verhaal over Bettine geitenkaas te horen, een rondleiding door de kaasmakerij en maakte salades op deze prachtige locatie. We sloten de middag af met een tafel vol salades en wijn in het zonnetje.

Tijdens deze middag maakte ik een maaltijdsalade van spinazie, linzen, gegrilde groenten en geitenkaas, met een honing-mosterd dressing. Yum!

Bettine geitenkaas

Linzensalade Bettine geitenkaas

Linzensalade Bettine geitenkaas

Hummus party

Later die week werd ik uitgenodigd door de AH voor een Hummusparty! AH heeft maar liefst 4 nieuwe smaken hummus ontwikkeld (liggen inmiddels in de winkel) en wij mochten deze als eerste proeven. Het was echt een hummus feestje. Onder het genot van een glas prosecco proefde we de nieuwe hummus smaken

We aten niet alleen veel hummus, maar gingen ook aan de slag om zelf hummus te maken. We mochten helemaal los gaan met een tafel vol prachtige ingrediënten. Dit werd meteen de lekkerste hummus die ik ooit gemaakt had; hummus met wortel, kurkuma en komijn! Mijn bakje hummus werd ook nog op de foto gezet door de fotograaf van de Allerhande.

Achter schermen Feelgoodbyfood

Paar dagen Brussel

Mijn vriendje had een conferentie in Brussel en ik ging gezellig een paar dagen mee! We vinden het allebei leuk om te reizen met de trein en binnen 3 uur ben je al op station Brussel.

Slenteren door de stad, door het park, lekker eten, koffie drinken en chillen in de mooie binnentuin van het hotel (met een boek en een glas wijn).

Op de eerste dag vond ik een goed koffietentje (OR Coffee) met een fijne sfeer en heerlijke flat white’s uit mooie donkergroene kopjes. Nou, dan heb je mij al. Hier was ik dus elke dag te vinden om even te werken.

Qua food hotspots was het hier niet zo bijzonder en de stad zelf trouwens ook niet. Maar een paar dagen in een andere stad, even uit je vertrouwde omgeving, vind ik al heerlijk.

Achter schermen Feelgoodbyfood

Brussel

Achter schermen Feelgoodbyfood

SLA detox days

3 dagen lang heb ik de SLA detox days gedaan! Een paar dagen even helemaal plantaardig, puur en suikervrij eten. Eten dat vol zit met voedingsstoffen en makkelijk te verteren is voor je darmen. De detox bestond uit smoothiebowls, sapjes, salades en soepen. Waarom ik vond dat deze detox nodig was, lees je hier.

Benieuwd wat ik allemaal heb gegeten? Hoe het is gegaan? En vooral, hoe ik mij na de detox voelde? Lees mijn review!
Sla detox days

SLA Detox Days

Sla detox days

Sla detox daysSla detox days  Sla detox days

Interview NU.nl

Door NU.nl werd ik geïnterviewd over brood trends. Het artikel lees je hier!

Interview nu.nl Feelgoodbyfood

Raw bakken!

Voor het eerst maakte ik een raw en vegan taartje; een cheesecake met sinaasappel. Ik dacht dus dat dit en heel gedoe was. Is niet zo, je moet alleen even geduld hebben. Dezelfde week maakte ik zelfs nóg deze raw chocolade-kokos slice. ZO LEKKER! Moet je gewoon maken.

Chocolade-kokos slice raw vegan

Raw en vegan cheesecake

Naar de kapper

Naar de kapper gaan, ik kan hier zo tegenop zitten! Er moest nodig een stukje vanaf en ik vond mijn donkerblonde lokken een beetje saai, vooral in de lente en de zomer. Even een knipbeurt en een balayage gedaan. Helaas geen na-foto, dus eigenlijk hebben jullie hier helemaal niks aan.

Fluffy American pancakes

In de Lidl vond ik maple syrup en dacht meteen; American pancakes! Het resultaat zijn deze heerlijke, fluffy pancakes geworden met iets teveel maple syrup. Ik vertel je meteen het geheim van het ‘fluffy effect’.

Zomer!

Op dit moment is het een regenachtige week, maar hé, we hebben al zoveel heerlijke, zonnige dagen gehad. Dat vraagt om Gin Tonics op het terras en wijn op het balkon tot de zon onder gaat <3 En natuurlijk perfecte bananenpannenkoeken met blauwe bessen.

Achter schermen Feelgoodbyfood

En nog de groetjes van ijsco

We hebben lekker veel dutjes gedaan samen, gespeeld in de binnentuin (lees; alle planten opeten) en lekker liggen in het zonnetje.

Ijsco

Gerelateerde berichten